• Informatie Covid-19

  Het tegenhouden van de verspreiding van het coronavirus krijgt momenteel onze volledige aandacht. Uw gezondheid en gemoedsrust maar ook deze van onze partners en medewerkers is meer dan ooit een absolute prioriteit.

  Bij DirectLease volgen we strenge richtlijnen wat hygiëne betreft en om deze kracht bij te zetten nemen onze medewerkers extra voorzorgen.

  Sinds woensdagmiddag 18 maart 2020 gelden er in België strenge maatregelen die de automobielindustrie in al haar aspecten compleet doet stilvallen. Dit heeft uiteraard een grote impact op onze activiteiten.

  Wij blijven tijdens deze periode al onze krachten inzetten om de impact op uw wagenpark en het beheer ervan zo laag mogelijk te houden. Het is echter onvermijdelijk dat bepaalde geplande afspraken voor onderhoud, herstellingen, leveringen, inleveringen etc. zullen moeten worden uitgesteld.

  Hieronder vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. We zullen deze dagelijks aanvullen en updaten. Moest u hieronder geen antwoord op uw vraag vinden neem dan gerust contact met ons op. DirectLease staat voor u klaar.

  Wij zijn er van overtuigd dat u samen met ons volledig achter de door de federale overheid genomen maatregelen staat en deze strikt zal toepassen.

  Zorg goed voor uzelf en voor uw naasten.