• Informatie Covid-19

  Het tegenhouden van de verdere verspreiding van het coronavirus krijgt momenteel onze volledige aandacht. Uw gezondheid en gemoedsrust maar ook deze van onze medewerkers en partners is meer dan ooit een absolute prioriteit.

  Bij DirectLease volgen we strenge richtlijnen wat hygiëne betreft en om deze kracht bij te zetten nemen onze medewerkers extra voorzorgen.

  Sinds maandag 2 november 2020 gelden er in België weer verstrengde maatregelen om de negatieve tendens in het aantal coronabesmettingen om te buigen. Deze maatregelen hebben een grote impact op onze activiteiten en alle aspecten van de automobielindustrie.

  Wij blijven tijdens deze periode al onze krachten inzetten om de impact op uw wagenpark en het beheer ervan zo laag mogelijk te houden. Het is echter onvermijdelijk dat bepaalde niet dringende tussenkomsten voor onderhoud, banden, herstellingen, leveringen, inleveringen, etc. zullen moeten worden uitgesteld.

  Hieronder vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. We zullen deze regelmatig aanvullen en updaten. Mocht u hieronder geen antwoord op uw vraag vinden neem dan gerust contact met ons op. DirectLease staat voor u klaar.

  Wij zijn er van overtuigd dat u samen met ons volledig achter de door de federale overheid genomen maatregelen staat en deze strikt zal toepassen.

  Zorg goed voor uzelf en voor uw naasten.