• Mijn nieuwe leasewagen is er (bijna). Zal die op tijd geleverd worden?

  Leveringen van wagens kunnen plaatsvinden op afspraak en mits strikte naleving van alle maatregelen die de dealer heeft genomen voor een veilige levering. Wanneer uw voertuig klaar staat voor levering zult u worden gecontacteerd door uw garage om een afspraak te maken.

 • Kan ik mijn einde contract wagen inleveren?

  Ook inlevering van wagens op het einde van het contract kan enkel op afspraak. U ontvangt 6 maanden voor einddatum reeds een brief met de procedure. Gelieve deze strikt op te volgen en bij vragen met ons contact op te nemen via remarketing.be@internationalcarlease.com. Een wagen inleveren op ons adres zonder afspraak is niet mogelijk.

 • Ik gebruik mijn voertuig nu minder, wat met de looptijd van mijn contract?

  Wanneer u merkt dat u minder (of meer) kilometers rijdt dan initieel werd voorzien in uw leasecontract vragen wij u om met ons contact op te nemen via  operations@directlease.be  Wij bekijken de werkelijk afgelegde kilometers en passen indien nodig uw contract tussentijds aan zodat deze weer overeenkomt met de werkelijkheid. Zo vermijd u grote afwijkingen op het einde van uw contract.

 • Kan ik een leaseofferte krijgen voor een nieuwe wagen?

  Jazeker, via onze website kan u ten allen tijde zelf uw offerte samenstellen. Verder staan ook wij nog steeds dagelijks voor u klaar. Contacteer uw vertrouwde account manager, en u wordt spoedig en enthousiast geholpen.

 • Het is een rustige periode nu, kan ik een meeting regelen met mijn account manager?

  Onze organisatie neemt alle mogelijke maatregelen om zowel onze medewerkers als onze klanten optimaal te beschermen. Om die reden organiseren we onze meetings op dit ogenblik nog uitsluitend via telefoon of videoconference.

 • Ik heb een onderhoud of bandenwissel gepland. Dien ik die te verplaatsen?

  Gemaakte afspraken kunnen in principe doorgaan. Bij het inplannen van nieuwe afspraken zal steeds worden overwogen of deze kunnen worden uitgesteld. Dit om steeds voorrang te kunnen geven aan dringende zaken en de veiligheid en mobiliteit van iedereen te garanderen.

 • Is het mogelijk om een korte termijn wagen te reserveren?

  Wij hebben een ruim aanbod van voertuigen ter beschikking en doen op dit moment ons uiterste best om onze dienstverlening in deze moeilijke omstandigheden voor u te blijven garanderen. Uw aanvraag ontvangen wij graag op het adres shortlease@vanmossel.be. Door de gekende externe factoren omtrent hygiëne en social distancing kunnen de doorlooptijden iets langer zijn dan wat u gewoon bent, maar voor uw mobiliteit mag u op ons rekenen.

 • Ik heb schade aan mijn voertuig. Kan ik bij mijn leasepartner terecht?

  Op elk moment kan u een ongevalsaangifte indienen via de website. Gelieve steeds een drietal foto’s bij de aangifte toe te voegen zodat we in staat zijn de schade in te schatten en prioriteit kunnen geven aan voertuigen buiten gebruik.  De herstelling van cosmetische schade wordt uitgesteld naar een later tijdstip. De afspraken zullen pas na het opheffen van deze uitzonderlijke maatregelen vastgelegd worden.

  In geval van immobilisatie staat onze partner VAB op het nummer 0800 23 043 klaar om u bij te staan.

  Bij immobilisatie zal VAB uw voertuig afslepen naar één van de dealer- of carrosseriebedrijven binnen de Van Mossel Automotive Group. Van daaruit wordt een minimale dienstverlening ingericht om zo snel mogelijk je voertuig terug mobiel te krijgen. Vind hier alle vestigingen van Van Mossel Automotive Group België.

  De vervangwagen bij VAB wordt beperkt in gebruik tot max. 5 dagen zonder mogelijkheid tot verlenging. Gelieve bij immobilisatie onmiddellijk te mailen naar onze schadedienst zodat we uw mobiliteit kunnen blijven waarborgen na deze periode.

 • Mijn voertuig moet naar de technische keuring. Mag ik mijn voertuig blijven gebruiken?

  Voor technische keuring van uw voertuig kunt u nog steeds op afspraak terecht bij de keuringstations. Zij hebben de voorbije maanden alles in het werk gesteld om de keuring op een veilige manier te kunnen uitvoeren.